Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Promus
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Inchiriere cabana la munte in Piatra Craiului
400 lei
Brand
Foarte retrasa
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Inchiriez Cabana Montana Pietricica pentru diferite ocazii: onomastice, chefuri de weekend, Revelion, Craciun, Paste si in orice perioada din timpul anului.
Cabana "Pietricica" se afla situata in partea sudica a Muntilor Piatra Craiului - Parcul National Piatra Craiului, intr-un cadru salbatic si izolat, la altitudinea de 1206 m, la confluenta Vaii Muierii cu Valea Ursului si la 4 Km de Cabana Brusturet.Coordonate Google Earth: 45gr28'07lat.N/25gr12'35 long.E.

Accesul spre cabana se face din DN 73 Campulung Muscel-Brasov, prin satul Podul Dambovitei, comuna Dambovicioara, cheile Dambovicioarei si cabana Brusturet. Distanta totala din DN 73 pana la cabana Pietricica este de 16 Km, dintre care ultimii 4 Km sunt pe drum forestier.

Optional se poate asigura transportul dus-intors(contra cost), cu microbuzul din orice punct al tarii.

Dotari: -15 locuri de cazare in 6 camere incalzite cu sobe de teracota;-bucatarie cu vesela, frigider, aragaz si apa curenta;-sala de mese cu semineu;-alimentare cu energie electrica de la generator pe benzina(220V/3KW);-TV cu parabolica si semnal de telefonie mobila ORANGE;-baie cu dus si WC.

Obiective turistice: Cheile si Pestera Dambovicioarei, trasee de urcare in creasta Pietrei Craiului.
Din Gura in Gura